Post by busvicorreacha on Mar 9, 2022 3:38:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ YouTube Kids for Android TV ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ YouTube Kids for Android TV IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ włącz tryb boga ▞▞▞
▞▞▞ YouTube Kids for Android TV 2022 version ▞▞▞
Estetyka tej aplikacji jest ładna, ale ta wersja wymaga lepszej kontroli rodzicielskiej. Google Family Link nie jest kompatybilny z Android TV, więc ograniczenia, takie jak zatwierdzone treści tylko dla rekomendacji, muszą zostać zaimplementowane w tej wersji samej aplikacji. Bez niego jest to prawie bezużyteczne dla rodziców, którzy chcą kontrolować, jakie treści widzą ich dzieci.
TO JEST TERABILE, tride loding to na moim laptopie i nie działa, ale na goggel play działa na pc 1star na i pad 5stars
Crazy Diner: Cooking Game Strategie vcy
Właśnie zainstalowałem to na moim NVDIA Shield. Byłem bardzo podekscytowany, ponieważ nie pozwalam moim dzieciom korzystać ze zwykłego YouTube. Po prostu nie rozumiem, dlaczego nie ma wyszukiwania głosowego. Małe dzieci nie są w stanie wpisać tego, czego chcą szukać. Nie wspominając o wyszukiwaniu głosowym po prostu ułatwia WSZYSTKO w telewizorze (nawet dla dorosłych).To dość smutne, gdy aplikacja AppleTV Kids Youtube jest lepsza niż ta na platformę Google TV. Aplikacja Apple TV dodaje logowanie rodzica, dzięki czemu możesz dostosować, które kanały i filmy będą wyświetlane na ekranie wyboru. Mam nadzieję, że wraz z uruchomieniem nowej platformy GoogleTV ta aplikacja zostanie zaktualizowana.
YouTube Kids for Android TV Unterhaltung zqsc
nie można zainstalować na telewizorze z Androidem (xiaomi mi box s) w Izraelu
Wyszukiwanie głosowe byłoby bardzo dobrą funkcją do odtworzenia tego, co jest na telefonie/tablecie YT Kids z Androidem
YouTube Kids for Android TV Unterhaltung dto
Nic podobnego do aplikacji na Androida. Nie można zablokować określonych kanałów. Potrzebuje wielkiej poprawy.
Jest to zupełnie inna aplikacja niż aplikacja „Youtube Kids” na TELEFONY z Androidem. W tym brakuje bardzo ważnych funkcji, takich jak możliwość tworzenia profili dla dzieci, a także możliwość ręcznego wybierania treści, które Twoje dziecko może oglądać (Tylko zatwierdzone treści). W tej aplikacji pojawiają się dość nieodpowiednie rzeczy i wymagają ścisłego nadzoru osoby dorosłej.
Używam tej aplikacji na moim telewizorze Sony, która naprawdę działa i moje dziecko było szczęśliwe. Do dziś nie jestem pewien co się stało, ale aplikacja wraca do menu wyboru użytkownika (czerwony ekran), podczas gdy moje dziecko ogląda jej kreskówkę. to się dzieje losowo, co bardzo rozprasza.
Tak samo jak wszyscy inni. W zasadzie jest to bezużyteczne, jeśli chcesz używać limitów lub filtrowania. Dlaczego google? Dlaczego wszystko, co robisz, jest na wpół upieczone?
Poważnie, aplikacja YouTube dla dzieci na własną platformę Google nie respektuje premium YouTube i wymusza reklamy na Twoich dzieciach, nawet jeśli płacisz, aby ich nie oglądać? Brak opcji, brak ustawień? Włóż w to trochę wysiłku, proszę...
Mam zainstalowaną aplikację YouTube Kids na moim telefonie/tablecie i moje dzieci to uwielbiają. Mam go zainstalowany na moich urządzeniach Android TV i NIGDY nie jest używany. Dlaczego nie ma wyszukiwania głosowego? To nie ma sensu. Po prostu przechodzą do zwykłej aplikacji YouTube i voive wyszukiwania, czego chcą. Często to dostają, ale mogą też znaleźć i wyświetlić nieodpowiednie treści w pełnej aplikacji YouTube. PROSZĘ dodać wyszukiwanie głosowe w YouTube Kids na Android TV!
Grasz w jeden z tych godzinnych kombinowanych filmów z wierszykami i chcesz wrócić do początku? Ciesz się przytrzymaniem klawisza przewijania przez kilka minut. Odtwarzacze VHS w latach 80. nie zmuszały cię do tego. Co to za śmieciowy UX? Czy słowo „Dzieciaki” w tytule oznacza, że zostały stworzone przez dzieci?
Jest bardzo dobry dla dzieci, jest bezpieczny dla dzieci
YouTube Kids for Android TV Unterhaltung zqsc
Nie uwzględnia zablokowanych filmów/kanałów skonfigurowanych pod kątem naszych profili dla dorosłych i dzieci. W rzeczywistości AKTYWNIE promuję te kanały, które zablokowałem za każdym razem, gdy resetuję aplikację! Istnieją instrukcje, jak „ukryć zawartość”, przytrzymując przycisk i wybierając blok – ale ta opcja blokowania WŁAŚCIWIE nie istnieje w Google TV, dosłownie odtwarza to, co próbuję zablokować! Ktokolwiek napisał tę aplikację, najwyraźniej nie ma dzieci, ta nigdy nie przeszłaby żadnej znaczącej kontroli jakości. Z powodu tej aplikacji żądałbym od Google zwrotu pieniędzy nawet za moje urządzenie Google TV! To dosłownie przynęta i zmiana!
W aplikacji YouTube Kids na Androida TV brakuje wielu ważnych funkcji, z których najważniejszą jest możliwość blokowania filmów i kanałów. Możliwość blokowania kanałów i filmów jest niezwykle ważna dla każdego rodzica, który chce monitorować, co oglądają ich dzieci.
Nie ma możliwości kontrolowania jakości filmów.
Muszę móc się zalogować, aby lepiej kontrolować zawartość i uniknąć oglądania reklam przez moją córkę, ponieważ płacę za konto premium z jakiegoś powodu. Napraw to, a aplikacja będzie idealna.
aktualizacja: wydanie 1.04 w końcu naprawia awarię!
Jak wszyscy mówią. NIE MOGĘ blokować filmów ani logować się na swoje konto, aby kontrolować, co ogląda moje dziecko. Płacę za youtube premium, aby blokować reklamy i nawet nie mogę go używać z tą aplikacją. Proszę wyjaśnić mi, jaki jest sens tej aplikacji?
Ta aplikacja NIE jest odpowiednikiem aplikacji YouTube Kids na telefon/tablet. Wydaje się, że Google uważa, że powinieneś kupić dziecku osobiste urządzenie elektroniczne, jeśli chcesz zarządzać zużyciem mediów. Jeśli to nie jest zgodne z twoją filozofią rodzicielską, Google zdecydował, że YouTube nie jest dla ciebie. Specjalnie kupiłem nowy Google Chromecast z Google TV, aby mieć lepszą kontrolę rodzicielską nad ich użytkowaniem w YouTube za pośrednictwem aplikacji YouTube Kids. Wygląda na to, że zmarnowałem 50 USD, ponieważ nie mogę połączyć zarządzanego konta mojego dziecka z tą aplikacją — po prostu oferuje ona szablonowe, niespersonalizowane wrażenia użytkownika. Nie możesz subskrybować kanałów ani blokować kanałów. Po prostu wyświetli to, co według YouTube powinno oglądać zwykłe dziecko w wieku Twojego dziecka. Oczywiście Twoje dzieci *mogą* zawsze przesyłać strumieniowo zarządzane treści z aplikacji YTK na osobiste urządzenie elektroniczne, więc może powinieneś po prostu kupić im jedną z nich? Do tego sprowadza się to: Google wydaje się uważać, że każde dziecko powinno mieć tablet, aby rodzic mógł kontrolować to, co ogląda w YouTube. A jeśli chodzi o wychowywanie własnych dzieci, nie mogę się z tym nie zgodzić. W młodym wieku chcę, aby ich konsumpcja mediów odbywała się w przestrzeni rodzinnej, gdzie mogę mieć na to oko i dyskutować z nimi. Kolejny problem: nawet jeśli Ty i Twoja rodzina zwykle korzystacie z reklam w YouTube bez reklam, ponieważ płacicie 15 USD miesięcznie za subskrypcję rodzinną premium YouTube, Google nadal będzie wyświetlać reklamy Waszym dzieciom, ponieważ – znowu – tej aplikacji nie można powiązać z innym rachunek. Ostatecznie usuwam tę aplikację i pozwolę mojemu sześciolatkowi wrócić do oglądania YouTube za pomocą zwykłej aplikacji i mojego nieograniczonego konta dla dorosłych. Chromecast prawdopodobnie wróci do Google. Może spróbuję jeszcze raz, kiedy poważnie podejmą decyzję o uczynieniu YouTube bezpiecznym i przyjemnym dla dzieci, które nie mają tabletów ani telefonów.
YouTube Kids for Android TV Entertainment xdeo