Post by beadsleamiroca on Feb 24, 2022 17:50:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Monsters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Monsters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod več zlata ▞▞▞
▞▞▞ Merge Monsters 2022 version ▞▞▞
Merge Monsters સાહસિક xyw
OMG, ta igra je trajala tako dolgo, da je sploh prišla do naslednje zveri in vsaka stvar je bila tako draga
Moja težava s to igro je, da je neuravnotežena, nikoli se mi ne zdi, da bom nikamor prišel, saj se zdi, da igra prilagaja moč mojih sovražnikov.
odlična združitvena igra
Tudi najboljša igra
Dolgočasen AF. nič drugega kot brezmiselno združiti isto bitje za 4 ure
Zelo odvračajoče. Zgodnja igra je hitra in lahko dobite dodatke za povečanje ravni združevanja. Toda ko napredujete do možnosti, da dobite dodatke na ravni združitve, ni več. Dobesedno edina zabavna stvar, ki jo ta gane ponuja, je združitev in razvijalec to počne.
Ta igra je zabavna, toda kadar koli želite na primer povedati, kdaj želite, da se pošast drsti močnejša, je tako draga in tako se poveča tudi hitrost drstitve.
Ta igra se ne ujema s slikami. Oglasov je preveč, Oglase prejmete vsakih 30 sekund, Popolnoma ni mogoče predvajati
precej zabaven mimoidoč časa
Lass uns spielen Gelegenheitsspiele bda
zabavna igra, brez nadležnih oglasov. želim si, da se spopadi s šefi ne bi začeli samodejno in da ne bi prekinili sredi pospeševanja.
zelo lepi dizajni pošasti, sproščujoče in lahko dobite veliko kul stvari in uživate v tem, ne da bi morali porabiti pravi denar
Ne bi bilo slabo, vendar obstaja omejitev za združevanje pošasti, "vstopite v portal" ne poveča tistega, kar zaslužite, tako da do trenutka, ko je pošast omejena, naredite 46D na pošast, kar pomeni, da traja večno narediti 10f za nadgradnjo. In ne morem več združiti, vsak kvadrat je poln. Imam vse knjige in svoje "legende", vendar se zdi, da nimajo učinka. Zaradi tega je igra nesmiselna in dolgočasna. Dobil je samo 2 zvezdici, ker ko je pisalo brez oglasov, je to dejansko mislilo.
ta igra je zabavna, vendar traja dolgo, da se združijo pošasti in se borijo proti pošasti. Ne vem, kaj naj še rečem, ker sem jo pravkar prenesel
Všeč mi je, vendar so nadgradnje dragih in pokvarjenih oglasov, vendar brez teh težav je zelo zabavno
odličen način za preživljanje časa in dobra igra
Imel sem se lepo pri igranju, vendar sem si zdaj ogledal približno 15 dodatkov in od njih nisem prejel bostov.
Igranje Merge Monsters je kot stiskanje mehurčkaste folije v tej karanteni XD, vezani na dom
Živjo, razvijalec, pravkar sem vam poslal e-pošto o težavi, ki sem jo pravkar imel, ko igralec prejme darilo v igri. Bodisi bo to 5 draguljev brez oglasa do 25 draguljev, ko gledate oglas, ali skupna skrinja brez oglasa za redke očarljive skrinje, ko gledate oglas. Upam, da boste prejeli e-pošto.
Pripravite se na ogled številnih oglasov. Igranje je zelo preprosto in zasvoji. Napredovanje je skoraj nemogoče brez gledanja pogostih oglasov vsake 2-3 minute ali tako. V bistvu prenašate oglase s kratkimi prekinitvami igranja. Trda podaja
najboljša Merge igra, kar sem jih kdaj igral!
Ta igra je tako kul, lahko združite različne pošasti in zaslužite zlato, lahko dobite dragulje in legendarne pošasti. vendar so precej šibki.
Zelo sem se zabaval pri igranju te igre in ji dam 3 začetka, ker je zelo zabavno, bo moja stopnja zvezdic narasla, če se boste, ko se boste borili s šefi in izgubili, borili s šefom takoj, ko se boste končali z enim od sovražnikov
Merge Monsters Приключения pph
Merge Monsters Dobrodružné zwe
Nič drugače kot katera koli druga igra z združevanjem, kljub trditvam razvijalcev na Redditu sicer. Namenoma uravnotežen, da bi bil veliko prepočasen, tako da želite gledati oglase ali porabiti denar, je IAP brez dodajanja 10 USD in v tem preprosto ni nič zabavnega.
Čakal sem na takšno združitveno igro, hvala in nadaljujte z odličnim delom
Tako dobro 😇
to je bilo res zabavno in včasih kar težko, všeč mi je to, morali bi narediti več stvari
To je slabo
to je zelo zabavna igra, ki jo morate igrati
Precej dolgočasna, tako kot vsaka druga združevalna igra. Nič, kar ga naredi edinstvenega. Oprostite, če to preprosto povem ... Je pa v redu igra, kar se tiče iger z združevanjem.
ta igra je neumna neverjetna
Bilo bi 5 zvezdic, če bi samodejna združitev uspela slediti stopnji drstitve
Ta igra je zelo dobra in zabavna igra za igralce........................................ .......................................Jaz ljubim to igro....... .tudi ........................ .......... .... . ..... . ... ................. .. .. preveč .................... .... ......,........ .....
dobro, preveč oglasov. običajno.
Moram reči, da so združitvene igre edinstvene in zabavne. in možnost samozdružitve za oglas je odlična lastnost. lahko opravljam opravila in dvigujem ljubke pošasti. tudi plačati ni treba!
Dobra igra, vendar je pretežka za pridobivanje kovancev in traja večno, da se združi z naslednjo pošast
Hoodoo xoxoxo coco clock co co co co see Dr co co co no va klinika je co ha go
To je dostojno zanimiva igra in dovolj očarljiva. Zaradi izročila je vse mletje nekako vredno.
Dolgočasen.
Ta igra, ki jo igram že nekaj ur, mi je zelo všeč
Ali lahko imamo funkcijo sinhronizacije, da bi lahko shranili svoj napredek...pleaaaassee? ❤️ Tudi koncepti vsake od pošasti so odlični! Všeč mi je vsaka referenca vsake pošasti v svojem imenu! 😊
Ta igra izgleda dobro in je zelo zabavna. priporočam.
Všeč mi je ta igra, ni dodatkov in je zelo lahka in nisem bot ali robot
thia igra je epska, morate jo popolnoma prenesti
Dober zapravljavec časa, vendar mi ga je uničila napaka, ki je popolnoma zamrznila moj napredek, saj nisem mogel prestati ravni 409 in ne morem storiti ničesar, razen dostopa do menijev na dnu, pridobivanja več valute in združevanja pošasti.
Grozno klicanje in nezanimivo
preprosto, a zabavno
Manjka globina
vse je bilo kul, dokler me igra med igro ne ponastavi nazaj od začetka
Igra se je zrušila in izgubila 5x zlato