Post by beadsleamiroca on Feb 24, 2022 17:47:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ FFVII The First Soldier ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FFVII The First Soldier IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες αυξάνουν όλα ▞▞▞
▞▞▞ FFVII The First Soldier 2022 version ▞▞▞
ΜΑΛΛΟΝ θα απολάμβανα περισσότερο το παιχνίδι αν το παιχνίδι δεν ήταν τόσο ασταθές, βαρετό, αργό, όπως θέλετε πείτε το. Έχω ορίσει τις ρυθμίσεις γραφικών για υψηλούς ρυθμούς καρέ και νιώθω σαν να παίζω ακόμα σε πολύ χαμηλά καρέ. Χρησιμοποιώ ένα τηλέφωνο ROG και το παιχνίδι με ψηλά καρέ δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για μένα. Το πρόβλημα με το FPS σε αυτό το παιχνίδι παιχνιδιού πρέπει να διορθωθεί... τότε ίσως αλλάξω/ενημερώσω την κριτική μου.
Δεν το έχω παίξει ακόμα γιατί βαρέθηκα να περιμένω να τελειώσει dl, αλλά από την παρακολούθηση των παιχνιδιών στο youtube φαίνεται υπέροχο και μου αρέσει που έχει μια δημιουργία χαρακτήρων. Όταν έμαθα ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρα, τον κατέβασα αμέσως. Χαχα
3 αστέρων γιατί το joystick δεν είναι άνετο στη χρήση.. διορθώστε το κάντε το ομαλό... σαν call of duty κινητό
Το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερο από την κυκλοφορία! Η υποστήριξη είναι επίσης πολύ ευγενική και εξυπηρετική, ενδιαφέρονται πραγματικά για τη βάση των παικτών και βοηθούν όσο μπορούν, συνεχίζουν την καλή δουλειά!
Τα χειριστήρια είναι πολύ δύσκολα για κινητά. Είναι πολύ δύσκολο να στοχεύσεις, και απλά σκοτώνεσαι προσπαθώντας να παρατάξεις τις βολές σου. Δεν με νοιάζει αν υπάρχει "υποστήριξη ελεγκτή". τα χειριστήρια είναι για κονσόλες (στις οποίες έπρεπε να κυκλοφορήσει), όχι για κινητά. Επίσης όχι αυτό που περίμενα. Με έκαναν να πιστέψω ότι θα υπήρχαν λειτουργίες ιστορίας και παρόμοια, αλλά το να μην μπορώ να εξερευνήσω ή να κοιτάξω τριγύρω επειδή οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι κάνουν το παιχνίδι να μην είναι τόσο διασκεδαστικό. Είναι ένα πέρασμα από εμένα.
EDITED: Τελευταία ενημέρωση ισχυρίζονται ότι εξισορροπεί τα πάντα. Απλώς το κάνει χειρότερο, 3 φορές αναγκαστικά κλείσιμο σε έναν αγώνα. Παίζω με ενεργοποιημένη τη λειτουργία ROG 5 X. Τόσο τα κατάταξη όσο και τα τυπικά συστήματα αντιστοίχισης είναι χάλια. Μπορεί να περιμένετε για 10 ολόκληρα λεπτά και να καταλήξετε σε αποτυχημένο ταίριασμα. Βασικά κανείς δεν παίζει το πρωί, και λίγοι παίκτες κάνουν ουρά το βράδυ. Και για το gameplay και τα γραφικά είναι εντάξει.
Τα χειριστήρια είναι τρομερά και το gameplay είναι εξαιρετικά επαναλαμβανόμενο και δεν υπάρχει εκστρατεία ιστορίας για έναν παίκτη. Θα επανεγκαταστήσω και θα αλλάξω την κριτική μου μόλις διορθωθεί, επειδή είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσεις με άτομα που εξαπατούν το σύστημα.
Magic Rampage Jeux de rôles pmt
Οπότε ήθελα πολύ να μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, καθώς είναι μια τελική φαντασία, αλλά παίζω με τον άξονα Y ανεστραμμένο και συνέχιζε να ενοχλεί ενώ χρησιμοποιούσα το τηλέφωνό μου, γι' αυτό προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το χειριστήριό μου και τα χειριστήρια είναι απαίσια, μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένη δέσμευση πλήκτρων για χειριστήριο;
Καλή εισαγωγή. Κακά fps κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Snapdragon 860 8gb ram. Αυτό το παιχνίδι είναι για ipad
Αυτό το παιχνίδι έχει εκπληκτικές δυνατότητες και είναι αρκετά διασκεδαστικό, όπως όλα τα παιχνίδια έχει σφάλματα και παραξενιές, αλλά βλέπω κάτι υπέροχο σε αυτό το παιχνίδι. Το νούμερο ένα παράπονό μου είναι γιατί δουλεύω ακόμη και για το season pass αν όλα είναι κλειδωμένα. Ίσως το κάνω λάθος που συνήθως κάνω. Διαφορετικά, εγώ και ο φίλος μου περνάμε καλά.
Κακός ρυθμός καρέ, Οι άνθρωποι μπορούν να τηλεμεταφέρονται λόγω σφάλματος δικτύου, κακών χειριστηρίων, κακής σχεδίασης παιχνιδιών, πώς περιμένετε να έχουν ακριβή στόχευση οι παίκτες φορητών συσκευών; Μην μπείτε καν στον κόπο να κατεβάσετε. Αν μπορώ να δώσω 0 εκκινήσεις, θα το δώσω.
Ενημέρωση: "Πρέπει να καταρρίψω 2 αστέρια, καθώς εσείς απλά βγάζετε περισσότερα skins αντί να διορθώνετε σφάλματα που προκαλούνται από το παιχνίδι, όπως τα crashes που λαμβάνετε σε κάθε άλλο παιχνίδι, επίσης το παιχνίδι δεν λειτουργεί καλά ανεξάρτητα από την ποιότητα που έχετε επιλέξει." Πραγματικά καλό και φρέσκο, αλλά τα χειριστήρια και η κινητικότητα φαίνονται λίγο, μπορείτε να πείτε ότι χρησιμοποίησαν παιχνίδια όπως το PUBG για κινητά για έμπνευση σε αυτήν την πτυχή. Ελπίζω ότι μπορούν να βελτιώσουν την αίσθηση του παιχνιδιού, κάνοντας τα χειριστήρια να αισθάνονται "πιο σφιχτά" όπως σε κάτι σαν το CODM
Ήταν πολύ εντάξει... το παιχνίδι ήταν μια καλή ιδέα αναμειγνύοντας το pubg με το υλικό... αλλά σπάει κάποια στιγμή και ξαφνικά απλά κλείνει
Εντάξει τώρα πρέπει να παίξω το παιχνίδι μιας και ήταν υπό συντήρηση τις τελευταίες μέρες. Τώρα το θέμα μου αφορά τα γραφικά και τον ήχο. Δεν υπάρχουν προαιρετικές ρυθμίσεις για γραφικά και δεν είδα 60fps. Ενεργοποιήστε το και διορθώστε το ώστε να μπορώ να παίξω σε γραφικά 60fps max. Άλλο είναι ότι όποτε ήθελα να κάνω ηχογράφηση δεν έχει ήχο. Διορθώστε τον ήχο του εσωτερικού παιχνιδιού ήχου. Επίσης, διορθώστε τον διακομιστή. Είναι ασταθές στο μέρος που μένω. Είμαι σε μια περιοχή της νοτιοανατολικής Ασίας
Έχω ένα note 9 Εκτέλεση της εφαρμογής Android 10 σε 5 δευτερόλεπτα, ίσως ακόμη και 4, παρακαλώ διορθώστε δεν έχουν παίξει ακόμα
είναι διασκεδαστικό, αλλά μου αρέσει καλύτερα αν είχε λειτουργία μόνο pve. μια λειτουργία για αποστολές, καταπολέμηση τεράτων και εξερεύνηση θα ήταν εξαιρετική.
Ημι αξιοπρεπή γραφικά, αλλά το gameplay είναι αδέξιο και η υπερκορεσμένη αγορά του battle royale δεν χρειαζόταν ακόμη μια φτηνή προσθήκη αντιγραφής/επικόλλησης. Εάν είστε και φανατικός θαυμαστής του είδους παιχνιδιών BR και φανατικός φαν του FF, αυτό μπορεί να είναι για εσάς. αλλά αν δεν σας αρέσουν και τα δύο, αμφιβάλλω ότι αυτό θα σας τραβήξει μέσα. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του FF και δεν θέλω να κάνω τίποτα με τίποτα στο είδος BR.
Είναι διασκεδαστικό, αλλά το χειριστήριο μπορεί να είναι λίγο δύσκολο όταν ο εχθρός σας
Προσθέστε όλους τους χαρακτήρες των βασικών κακών. προσθέστε τον καιρό στο παιχνίδι χαρτών από το ff7. Διαφορετικοί χάρτες σκηνής όπως το δάσος. Χιονισμένο βουνό. ουρανό βουνό. σπηλιές σε ερήμους. Κρυστάλλινο παλάτι. Mystic Island ff3.
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά τα χειριστήρια για τις κινήσεις, τα άλματα και το dodge-roll είναι ΠΟΛΥ αδέξια. Δεν υπάρχει επεξεργασία κουμπιών για το όχημα που είναι απογοητευτικό επειδή τα κουμπιά βρίσκονται σε κακές θέσεις και δεν μπορώ να το μετακινήσω. Τα υλικά είναι μια διασκεδαστική προσθήκη στο BR, αλλά ο έλεγχος για αυτό είναι φανταχτερός. Δεν υπάρχει επιλογή να ενεργοποιήσετε το αριστερό κουμπί. Εννοώ ότι υπάρχει μάχη σώμα με σώμα, αλλά είναι επίσης αδέξια. Επίσης, τα όπλα μεγαλύτερης σπανιότητας που έχουν μεγαλύτερο ζουμ είναι κάπως ενοχλητικό. Δεν νομίζω ότι θα το ξαναπαίξω, αλλά ήταν διασκεδαστικό.
Υπέροχο παιχνίδι. Πολύ διασκεδαστικό. Apex με μαγικά και μοτοσυκλέτες. Το καλύτερο με χειριστήριο
Δεν υπάρχει φίλτρο στα loot boxes, ώστε να μπορείτε να πλημμυρίσετε με δέρματα που δεν μπορείτε να φορέσετε εκτός και αν επιστρέψετε στη δημιουργία χαρακτήρων και ανανεώσετε τον χαρακτήρα σας. Το κινητό είναι μια τρομερή πλατφόρμα για αυτό το παιχνίδι, υπάρχουν αρκετά πράγματα για να πιέσετε που πρέπει να μπλοκάρετε την οθόνη σας με τα χέρια σας ενώ παίζετε. Αυτό το παιχνίδι έχει καθυστερήσει να κυκλοφορήσει, υπάρχουν τόσα άλλα παιχνίδια BR που αυτό δεν ξεχωρίζει. Το FF, συμπεριλαμβανομένου του FF7, είναι χτισμένο γύρω από την ιστορία τους, αυτό δεν έχει ιστορία. Δεν ήταν αυτή η κατεύθυνση για να πάρουμε το FF7.
Το παιχνίδι και τα χειριστήρια παιχνιδιών είναι εξαιρετικά. Όλα γύρω από το διασκεδαστικό παιχνίδι θα πρέπει οπωσδήποτε να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι
Εξαιρετικό mobile battle royale και το FF7 IP απλώς το κάνει καλύτερο.
Ποτέ δεν ήμουν λάτρης του Battle Royales, αλλά έπρεπε να το δοκιμάσω. Επειδή είναι spin-off του FF7, μπορεί να μην είναι κανονάκι, αλλά είναι εξαιρετικός χρόνος δολοφόνος, με διάσημες τοποθεσίες από την αρχική ιστορία. Συνιστάται ανεπιφύλακτα σε κάθε λάτρη του Final Fantasy νέο ή παλιό.
Εξαιρετικά καθυστερημένο, μπορεί να χρειαστούν έως και 20 λεπτά για να πάρετε έναν αγώνα, πολύ ακριβό, στερείται παιχνιδιού, χρειάζεται πολλή δουλειά.
Υπέροχο παιχνίδι, αν και νομίζω ότι αυτό θα έκανε ακόμα καλύτερο το παιχνίδι ιστορίας για έναν παίκτη
σοβαρά? είναι αυτό το παιχνίδι ομορφιάς; ενημέρωση της μόδας σας από τις ρυθμίσεις ή κάτι που βελτιώνει το παιχνίδι; μπράβο
Εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε ένα σφάλμα κατά τη φόρτωση στο παιχνίδι. είναι επειδή η συσκευή σας δεν μπορεί να λειτουργήσει. Ένα διασκεδαστικό battle royale αλλά με πληθώρα bots, τα οποία έχουν όλα τα καλλυντικά για να σας ξεγελάσουν ώστε να νομίζετε ότι πολεμάτε πραγματικούς ανθρώπους. Διασκεδάζω με αυτό, αλλά τα 3 αστέρια απλά μου πήρε για πάντα να καταλάβω γιατί συνέχισε να συντρίβεται. Τι νόημα έχει ένας κωδικός σφάλματος αν πουθενά δεν σας λέει τι σημαίνει;!
Η ποιότητα του παιχνιδιού είναι πολύ καλή, αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα, πρώτα απ 'όλα έχει σφάλματα κουμπιών όταν χρησιμοποιώ joystick αφής κουμπιών για λήψη, η κάμερα κλειδώνεται σε οποιαδήποτε λειτουργία στην επιλογή λήψης, μετά από αυτό συνδέω ένα gamepad ps2 στο τηλέφωνό μου και μόνο κινούμενα κουμπιά δουλεύουν σωστά και άλλα δεν λειτουργούν ή κάνουν λάθος δουλειά και πολύ άλλο πρόβλημα στο παιχνίδι και άλλα πράγματα, έχει πολύ δρόμο να είναι σαν το COD
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό (εκτός από τα περιστασιακά κολλήματα). Έχω καταγράψει πολλές ώρες και εξακολουθώ να το απολαμβάνω. Μακάρι να υπήρχαν τρόποι που θα μπορούσατε να κερδίσετε μερικά από τα premium skins χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε πιστώσεις ή ίσως κάποιους τρόπους για να κερδίσετε πιστώσεις γενικά. Αυτό το τελευταίο patch έκανε ένα σπουδαίο βήμα προς την εξισορρόπηση όλων των κατηγοριών και η κοινότητα φαίνεται να είναι πιο ενεργή τώρα, επίσης. Ανυπομονούμε για το τι φέρνει το μέλλον αυτού του παιχνιδιού.
Παιχνίδι ντόπινγκ, αλλά η διάταξη ισορροπίας και ελέγχου είναι βάναυση. Νομίζω ότι το ζήτημα της ισορροπίας προκαλείται από τους ελέγχους. Διορθώστε το και εξαλείψτε τα bots αν θέλετε ένα καλό παιχνίδι
Μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι το μόνο πρόβλημά μου είναι η συντριβή και η καθυστέρηση.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 17/11/2021 ΗΛΙΘΙΟΙ
Τι στο καλό, αυτό το παιχνίδι είναι χάλια, το matchmaking είναι τόσο μεγάλο, μου έχει τελειώσει η υπομονή, είναι σαν να μην υπάρχουν παίκτες,
Οι ενημερώσεις είναι τεράστιες. Η νέα ενημέρωση, παρόλο που λέει ότι είναι κάτω από 500 MB, μου ζητά να διαγράψω πάνω από 5 GB δεδομένων από το τηλέφωνό μου για να αφήσω χώρο και δεν θα ενημερώσει.
Φαινόταν διασκεδαστικό στην αρχή. Έκανε διαφορετικό το να βάζω bounties σε τέρατα για να ρίχνουν σπάνια αντικείμενα για χειροτεχνία κ.λπ., αλλά όχι το ιδανικό περιβάλλον για τέρατα φάρμας, ιδιαίτερα μεγάλους στόχους σύμφωνα με τις παραγγελίες, γιατί οι περισσότεροι άλλοι παίκτες δεν ενδιαφέρονται και θέλουν να πυροβολούν ο ένας τον άλλον αντί να πάνε για σπάνιες πτώσεις... χειριστήρια σε ορισμένα όπλα με καροτσάκι όπου αλλάζει από full auto σε single/burst shots
FFVII The First Soldier Aksyon bhh
Κατεβάστε το τώρα, είναι ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ! Μην σπαταλάτε το χρόνο σας σε άλλα παιχνίδια. FFvii Ο 1ος στρατιώτης είναι το καλύτερο παιχνίδι σκοποβολής RPG.
Ακριβώς ό,τι θα περιμέναμε από ένα παιχνίδι που αναπτύχθηκε από εξωπραγματικό κινητήρα το παιχνίδι, κινητικά γραφικά τα πάντα είναι ό,τι θα θέλαμε από ένα παιχνίδι battle royal και μου άρεσε η ιδέα του double jumping που διευκολύνει το άλμα από το κτίριο από το κτήριο αναρρίχησης μικροί πύργοι που πιστεύαμε ότι δεν θα μπορούσαμε να σκαρφαλώσουμε... Είναι απλό ένα φοβερό παιχνίδι!Ωστόσο, ωστόσο η διάρκεια του δικτύου που προκαλεί υψηλά ping/Ms κατά τη διάρκεια ενός αγώνα είναι τόσο καθυστερημένη που είναι αδύνατο να στοχεύσουμε με ακρίβεια επηρεάζοντας το K/D και το παιχνίδι μας
Ένα αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι Battle Royale με γάντζους Final Fantasy 7. Λίγο τραχύ γύρω από τις άκρες, αλλά μια αξιοπρεπής βύθιση χρόνου