Post by beadsleamiroca on Feb 24, 2022 17:40:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dictators : No Peace ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dictators : No Peace IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają punkty ▞▞▞
▞▞▞ Dictators : No Peace 2022 version ▞▞▞
VS🇵🇱
Fajna gra i nie nudzi się po 5 minutach grania, ale brakuje możliwości wystąpienia znakuu
To niesamowita gra. Kocham to. Ale niestety jest kilka błędnych kroków. Po pierwsze, gdy podbijesz cały świat i wszystkie twoje kraje zostaną w pełni zmodernizowane, gra się kończy. Na koniec nie masz ochoty na restart. Po drugie, twój kraj nigdy nie zostanie zaatakowany, nie ma strachu w przegranej grze, jeśli przegrasz kraj, możesz go odzyskać w ciągu pięciu minut. Wreszcie, handel jest bezużyteczny, tak naprawdę nie ma z niego korzyści. W przeciwnym razie bawiłem się kilka godzin.
Jest przyzwoity, ale gra ma takie problemy, że niektóre łodzie lub inne rzeczy nie ruszają się, gdy wypowiadam wojnę, kiedy próbuję handlować, wew. Ale dla mnie dużym problemem jest to, że łodzie zamarzają 24/7. Miałem ten problem, bez względu na to, ile razy próbuję to naprawić, napraw to. (To dobra gra i będzie działać całkiem nieźle, jeśli zostaną spełnione pewne potrzeby, ale kiedy gwiazdy się zrównają, jest to świetna gra, proszę ją bardziej rozwinąć!)
Głupia gra! Nie da sie zdobyć! Prosze żeby było! A nie bez spaceru do nie Fajne!!!!! 😡.
Uwielbiam tę grę. Jest bardzo wciągająca, ale aplikacja DUŻO się zawiesza. Czasami nie mogę grać dłużej niż dwie minuty. Za każdym razem, gdy używam bomby atomowej, pojawia się ten problem i jest to bardzo stresujące (myślę, że może to mieć coś wspólnego z reklamami). Mam nadzieję, że wkrótce zostanie to naprawione, abym mógł mieć lepsze wrażenia z gry w tę niesamowitą grę
Dictators : No Peace Simulasyon dbdr
Wciągająca gra, mapa jest nowa, podczas gdy oś czasu jest sto lat temu. Niektóre kraje mają przewagę terytorialną, szczególnie te większe lub otoczone innymi krajami. Dobra żeglowność. Dochód uzyskuje się z kolonizacji, rozwoju przemysłowego i karawan. System przyczep kempingowych wymaga ulepszenia. Proste zasady gry. Musisz spróbować.
Lubię tę grę. To zabawne, ale jakość użytych obrazów i tekst w różnych rzeczach można by poprawić.
Gra prezentuje się bardzo dobrze, ale nie mogę podbić żadnego państwa, pojęcia w czym jest problem oglądałem poradniki, ale dalej nie da się nikogo podbić
Dictators : No Peace Simulatie tehv
Kot mi nasrał do butów
Nawet fajne. Mogę się gdzie czytać jakie kraje leżą
Dobry początek Naprawdę lubię tę grę, ale myślę, że cały system wojny musi zostać zmieniony, więc nie jest to tak bardzo bezczynna gra, ale także wielki zwierzak irytuje się grą, którą mam, nawet jeśli jedna gałąź wojskowa przegrywa przegrywasz całą inwazję, która moim zdaniem nie powinna się wydarzyć. Myślę, że zamiast tego powinieneś mieć jeszcze szansę na wygraną. Ale świetny początek i mam nadzieję, że programista włoży w to więcej pracy, ponieważ ma duży potencjał.
Podoba mi się ten pomysł, ale jest zbyt uproszczony jak na mój gust. To tylko nieco bardziej skomplikowana wersja gry planszowej Risk.
To jest absolutna świnia gry, którą muszę ponownie uruchomić 2 RAZY, aby po prostu podbić kraj w tej grze, innym przykładem jest to, gdy grałem w tę grę na poprzednim urządzeniu, a pewnego dnia opóźniła się tak bardzo, że przycisk Kontynuuj poprzedni już nie pracuję, zrobiłem duży postęp w tej grze, co oznacza, że wszystkie moje postępy zniknęły, a to tylko po to, by zrobić zrzut ekranu Korei obok siebie
Dictators : No Peace Simulācijas spēles wmo
Bardzo fajna Gra Zabrakło paru państw i dystryktów ale poza tym jest ok
Świetny pomysł, uwielbiam takie gry geograficzne. Ale drobne ulepszenia tu i tam mogą pomóc. Na przykład byłem 5-gwiazdkowym (armia, marynarka wojenna i siły powietrzne) i walczyłem z Pakistanem, który był 3-gwiazdkowy, a ja spadłem do 2 gwiazdek Wiem, że 5-3 to 2, ale zajęło mi tak dużo czasu, aby dostać się do 5 gwiazdek i ja był tak zirytowany. Również handel jest zepsuty, 99% moich pieniędzy pochodzi właśnie z tego miejsca. Poza tym gra jest świetna, jest w większości zbalansowana i nie jest zbyt długa. Gra na początku wydaje się bardzo długa, ale w miarę postępów jest łatwiejsza.
To może być dobra gra. Zbyt długo trwa budowanie wojska, aby stracić prawie wszystko w wojnie, a wróg jest tak samo silny po wojnie i trzeba zaczynać od zera
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D ایکشن zjnn
Aaale brzydkie balle!
Wszystko fajnie ale mogliscie przez dodac takie rzeczy jak np. sojusz sojuszu z innymi panstwami i bedzie git
Dobra gra, ale jest jeden błąd, moja królewska armia i marynarka utknęła podczas częstych ataków. Mam nadzieję, że wkrótce to naprawicie?
Bardzo lubię tę grę, ale jedynym problemem jest to, że countryballe nie będą walczyć. Muszę na chwilę opuścić grę i to nie zawsze zadziała.
Sterowanie jest złe, układ jest zły, samouczki są złe, a każdy inny kraj na początku gry jest prawie na wyczerpaniu. Jestem gotowy na ogólną odpowiedź „POTRZEBUJESZ ROZSTRZYGNIĘCIA”. Gra jest po prostu nudna.
Nieuczciwe warunki startowe. Wszystkie narody z wyjątkiem gracza zaczynają z już ustawioną armią i zanim jeszcze wyruszysz, połowa świata jest skolonizowana przez wielkie narody. Potrzebuje większej równowagi
Gra jest świetna ! Żadnej bomby poprostu!
Nie wiem czemu ta gra jest w kategorii najlepszych gier
Bardzo nijaka gra z nielicznymi kreatywnymi wyborami. Wystarczy, że zaatakujesz słabsze kraje, aby zacząć zarabiać trochę więcej na sekundę, co na początku wydaje się zabawne, ale bardzo szybko staje się nudne. Po pewnym czasie staje się to po prostu grą na oczekiwanie, aby zdobyć wystarczającą ilość pieniędzy na atakowanie dużych krajów lub po prostu powolną grą polegającą na atakowaniu małych krajów, które wciąż są wystarczająco duże, aby tracić czas. Funkcja atomówki była najbardziej satysfakcjonująca, ponieważ zaoszczędziła najwięcej czasu.
Uwielbiam tę grę, grałem już od jakiegoś czasu i właśnie odkryłem, jak wykorzystać system handlu na swoją korzyść, więc nadal jest bardzo fajny.
Gra była tak DOBRA!!! To było dla mnie łatwe, ponieważ skończyłem to w 10 godzin. Dodaj kilka funkcji lub ulepsz swoją grę, na przykład dodając intensywną akcję lub coś takiego.
Brak dyplomacji, bardzo zła kontrola, bardzo niski FOV, a także straty to trochę za dużo
Naprawdę świetna i zabawna gra, podobał mi się pomysł budowania własnej armii i przejmowania świata, możliwości handlu i zarabiania pieniędzy. Mam nadzieję, że gra zostanie rozszerzona, ponieważ ma ogromny potencjał. Osobiście nie sądzę, że gra jest wystarczająco trudna, kraje, które posiadasz, ledwo są atakowane, a kiedy masz dobre źródło zarabiania pieniędzy, takie jak cały kontynent afrykański, i dobre czasy handlu, każdy kraj jest niczym w porównaniu z ilością posiadanej władzy. Mam wiele dobrych pomysłów, które mam nadzieję, że twórca też.
Dictators : No Peace Simulatsioonmängud tau
Takie se
Świetna, zabawna, przyjemna iz pewnością uzależniająca. Uwielbiam tę grę, a przejmowanie świata po jednym kraju naraz było świetną zabawą. Mam jednak tylko 2 zalecenia: 1; powinieneś sprawić, by gra była trochę bardziej realistyczna i ulepszyć sztuczną inteligencję, być może dodać poziomy trudności związane z siłą armii i inteligentną sztuczną inteligencją. 2; powinieneś zrobić to tak, aby istniały różne rodzaje scenariuszy, a może, tylko może, dodać liderów i frakcje itp., jeśli gra otrzyma tht bg
Jest naprawdę fajny, ale wymaga naprawy. Produkty zostały podsłuchiwane na statku po ich sprzedaży i statek nie przenosił się do portów morskich krajów, które były daleko od aktualnej lokalizacji statku.
Widzę, że ostatnia aktualizacja była jakieś 4 miesiące temu, mam nadzieję, że się jeszcze będzie, bo mam potęcjał. Już skoloniziwałam cały świat po czym usunęłam grę, ale stwierdziłam, że chcę jeszcze w pograć, więc zainstalowałem ponownie