Post by beadsleamiroca on Feb 24, 2022 17:31:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšují tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Buildings for Minecraft 2022 version ▞▞▞
Když aplikaci použiji po delší době, nefunguje. Zkuste prosím tento problém vyřešit. Ale aplikace je opravdu dobrá. Mohu získat dům, co chci. Můj oblíbený je dům božích brnění . Brnění je velmi dobré.
Velmi dobrý
Líbí se mi tato aplikace, ale ne všechny sestavení, které najdete, jsou zde, ale když přejdete na online, zobrazí se další sestavení.
Je to svělá aplikace
Miluji tuto aplikaci, mohu vytvořit téměř vše, co jsem jí dal 4 hvězdičky, protože bych rád viděl možnost serveru, kde by mi, protože mám svůj vlastní server, opravdu pomohlo postavit nějaké budovy. Děkuji za vytvoření aplikace. Opravdu doufám, že přidáte návrhy v nových aktualizacích Opravdu doporučuji aplikaci, pokud hrajete minecraft
Pocket City 1.1.355 Mod money - APK Home
Eh to je v pořádku, jen možná odstraňte reklamy, překážejí. Podívej, vím, že máš hlad po penězích
Je to skutečné, ale když otevřu svůj svět Minecraftu, říká se, že v mém světě je chyba, takže nemohu vše otevřít!!!! můj svět teď: (!! I já vytvářím nový svět 🧐😠😫
Kdysi jsem miloval tuto aplikaci, velmi mi pomohla s mým městským projektem v MC, ale pouze na to, abych si nainstaloval jen tři kancelářské budovy a celý můj svět se zhroutil, totálně zničil mou tvrdou práci😭, rada, pokud nechcete o žádnou přijít vzácné světy se této aplikaci vyhýbají, pokud vám ani aplikace neřekne „VÁŠ SVĚT JE ZKORUPOVANÝ“ a nezbude vám nic než nepořádek, který nelze opravit.
Super stahování!
Jestli chcete MCPE zdarma stáhnout si to přez ACMarket, je to bez virů a některé beta verze tam vycházejí dříve než na obchod play.
Na první pohled perfektní, ale dala jsem na svět budovu a celý svět se bugnul všude byly díry a moje dvě obrovské vily napůl zmizely 😭 týden jsem je stavěla a byly opravdu krásné
Používal jsem to na začátku a fungovalo to dobře. Pak jsem se přihlásil do svého světa a všechno bylo zničeno.....zcela zničeno! Tuto aplikaci vůbec nedoporučuji.
Bylo to úžasné a žádná taková aplikace neexistuje, ALE v poslední době jsou importy zkažené: postele a koberec tam, kde by měly být prkna a stěny, místo květin příkazové bloky... pokusit se opravit to bolí hlava.
Cooking Express : Cooking Chef Arkadne igre mgcr
Minecraft byl někdy anoing, ale tohle ne
Buildings for Minecraft መዝናኛ dtxt
Je vidět, že je to skutečná první aplikace Minecraft na externí, pak to bude fungovat
Toto není dobrá aplikace, kdykoli nainstaluji budovu a vložím svůj nekonečný svět, a když vidím, že můj svět je opravdu plochý a je velká díra, a někdy, když instaluji budovu a vidím, že můj svět je rozbitá
Už nějakou dobu tuto aplikaci používám, strašně se mi líbí, ale mám problémy, když se někdy snažím umístit budovu doleva nebo doprava čelem k ní, jen se vymkne její létání na obloze a tato část se smaže, prosím, opravte xxxx to plsplspls.
Když jsem se pokusil stáhnout budovu a šel do Minecraftu, budova tam nebyla a postupoval jsem přesně podle kroků
Miluji tuto aplikaci, jsem schopen oklamat své přátele
Je to odpad, falešné a kecy, chce to jen vzít vaše informace, jako je adresa, soubory a úložiště, neinstalovat, vezme vaše data a dá 1 000 000 reklam a nenechte se zmást těmito kecy, není to aplikace, o které se říká, je to aplikace pro přijímání dat a pomalu vám bude jíst úložiště neinstalujte tuto aplikaci, podvede vás to a vezme vám úložiště a prosákne na veřejnost, NEINSTALUJTE a myslím tím NEINSTALUJTE tuto aplikaci, chce ji jen ukrást informace prostě neinstalujte
bohužel nelze otevřít, budovy pro mcpe jsou zastaveny a konečně nyní otevřeny.
Teď dobře, všechny věci se mi líbily, je to pro mě skoro nejlepší aplikace, ale jedna věc je říct, že........ proč jsem vám dal 3 hvězdičky důvodem je, že mám v umístění souboru minecraft hodně doplňků je aplikace a vkládá se do externí a nemohu do ní vložit addon, opravte prosím, že pak vám dám 100 hvězdiček😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Jedná se o jednu z nejlepších aplikací všech dob, která si zaslouží toto hodnocení
Pěkný dům Kéž bych vás mohl hodnotit 💯 hvězdiček tato aplikace je skvělá!!
Heureka.cz
Tato aplikace je prostě úžasná 👌👍 jediná věc, kterou bych chtěl přidat, jsou novější věci, protože mnoho budov ani nepoužívá beton, takže pokračujte v přidávání dalších zárodků a já tomu dám PĚT HVĚZDIČEK!!!!😁😁 😁Velmi spokojeni s touto aplikací
Rozumné, ale sekce pixel art obsahuje některé NEUVĚŘITELNĚ nevhodné věci.
Tak pěkný v minecraftu, pěkný velký domov a dobrý, má nádhernou postel na výrobu truhly, takže velmi zdarma, dávám vám 5 hvězdiček
Kniha - omalovánky: Minecraft - Zvířata - Zábava a fakta - Kolektiv ; – Minecraft - Zvířata: Zábava a fakta – Stejně jako celý svět Minecraftu je i tato
Zaprvé to bylo hezké, ale za rok se to změnilo, udělal jsem si hru a poté jsem si stáhl novou budovu, podíval jsem se a prohledal budovu, ale nic jsem neviděl, byla tam jen obří díra přes 35 vodorovných a 46 svislých pls opravte to Opravdu se mi líbí vaše aplikace, byla to ta, kterou bylo snadné stáhnout a dát do ní spoustu map pro mcpe, je jako stahování modu.
mám
Jak používat MCEdit pro zrychlení budov v Minecraft
Domy vypadají úžasně, ale je to jen pro mobil? Ale i tak je to ÚŽASNÉ
Miluji tuto aplikaci a vše, ale když něco ve svém wordu udělám dvakrát a pak to nahraju do režimu offline, řekne to, že můj svět je narušený☹️☹️ a když jsem šel zkontrolovat své slovo a došlo k epické závadě, opravte to a já to udělám nejlépe vám dám hodnocení 6🌟🌟🌟🌟🌟🌟 hvězdičkami
Alespoň nemusím stavět já 😂😂😂😂
Buildings for Minecraft تفریح qmys
Je to skvělá aplikace, ale jediným problémem je, že nedovolí vložit můj Jurský svět a park. Ale já jsem v pohodě 😎
Skvělá aplikace, ale někdy v mém světě většinu času dobře a na náhodném místě by chyběla spousta bloků Nevím proč, když vidíte toto hodnocení, opravte to
Tato aplikace mi usnadňuje život a šetří více času. Ale stahování trvá tolik času
Páni, to je úžasná aplikace, chci s tím začít znovu, protože mám příliš mnoho moderních domů, jako je budova Palace Udělal jsem model města
Tato aplikace je velmi velmi pěkná, líbí se mi a miluji ji a žádný problém
Buildings for Minecraft Розваги uxma
Nefunguje s novou oficiální verzí 1.18
Dávám tři hvězdičky, protože reklamy jsou každých 20 sekund. A když nainstaluji sestavu, kterou chci, má v této oblasti bloky černé trávy
To je tak dobré a mohu také umístit domy do svého světa, ale špatná věc na tom je, že kdykoli umístím jakýkoli dům do svého světa, moje semeno se právě rozbilo a v mém světě zmizelo mnoho kusů a mnoho závad
no super!!! Rozhodně stahujte!!!!