Post by beadsleamiroca on Feb 24, 2022 17:28:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bottle Jump 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bottle Jump 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zwiększyć liczbę punktów hack ▞▞▞
▞▞▞ Bottle Jump 3D 2022 version ▞▞▞
Bardzo dobra gra👌🏻👌🏻👍🏻👍🏻 ale za dużo reklamy
To naprawdę dobra gra, lubię tę grę..😊😊
Ta gra jest niesamowita kiedykolwiek w stajni 😃
To świetna gra, ale wiele osób narzeka, że są dodawane, po prostu włącz wifi numtys i tak polecam pobrać tę grę bardzo zabawną i łatwą na początku, ale staje się trudniejsza, jeśli masz problemy, możesz zmienić trudność
Na początku fajna ale jak w nią grałem kilka dni, aby zacząć mi się nudzić
Nawet fsjne
Fajna gra😀
Za dużo reklam to zabawne, ale te reklamy sprawiają, że jest to denerwujące
Niedobrze to za dużo dodać.. grafika jest za wysoka
Bottle Jump 3D Arkády ukbn
Spok nawet gra
Zabawne zgadywanie, który przedmiot jest sprężysty i kiedy rozbijesz butelkę, czy też masz podwójny skok w lewo, aby uratować butelkę... Zabawa niezależnie od tego.
ボトルジャンプ3D アーケード vvp
Tak sobie
Podoba mi się ta gra z wyjątkiem dodaje
Czy daję mu dwie gwiazdki to dlatego, że nie podoba mi się 2 mam dwie gry na moim telefonie i teraz nie pozwala mi tam grać nigdy nie wiem, dlatego daję mu odpowiedź i gotowe tam gotowa recenzja nie recenzowanie nie więcej gier 😧😡😠😡😡😠😠😡😡🚫🚫🚫
Fajna gra jest nawet spoko😄
Fajna ale po jakimś czasie ją teraz, itałam o coś chciałam, znowu zainstalować się nie da. Próbuję już 3 razy i nic z tego :///
Sky Gamblers: Storm Raiders อาร์เคด wegr
Słabe ale fajne pewele
Kocham to. 😘 To moja ulubiona gra z moich 50 gier. Uwielbiam to, że mogę zmienić butelkę
Bardzo fajna gierka
Tak wiele addów robi kilka rzeczy plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Podobało mi się to, grałem tylko do 10 tys., ale do tej pory nie było problemów, ale chciałbym, abyśmy mogli skoczyć do tyłu, abyśmy mogli przegapić monety, lub chcieliśmy zobaczyć, czy coś działa, ale poza tym wszystko jest naprawdę dobre 🙂 Więc tak.
To naprawdę świetne dla dzieci, ale nie dla starszych. Plz zrobić kilka trudnych poziomów do przekroczenia. To moja skromna prośba
Gra bardzo hu'owa i nie polecam
Ta gra ma cały czas reklamy jak bym daci 0 do bym daci Wogule mi się ta gra nie podoba ma Zadurzo reklam.
Głupia podróba nie polecam!!!!!
Był na poziomie 30, przeszedł aż do poziomu 5 za oooooo wiele reklam, ale wszystko inne jest niesamowite?
Polecam.
polecam gre jest bardzo fajna
Takie se
Ta gra była całkiem fajna na początku, ale może być bardzo błędna i to jest tak głupie, jak niektóre rzeczy są. Niektóre poziomy są tak niemożliwe i frustrujące, że jedynym sposobem na ich pokonanie jest dotknięcie ekranu i nadzieja na najlepsze lub oglądanie reklam, które trwają wiecznie 😠
Jest ok ale szału nie ma
瓶子跳 3D 街機 pxzb
Ki
Najgorsza gra w historii! Jest zbyt wiele reklam, aby cieszyć się tą grą. Aby wyjaśnić, że jest już mnóstwo ludzi, którzy stworzyli tę aplikację, więc 2 rzeczy do zapamiętania 1, jeśli pobierzesz I NIENAWIDZĘ cię i 2 NIE POBIERAJ !!!!!!!! Dziękuję za przeczytanie i bądź bezpieczny. Umieść jedną gwiazdkę w tej grze lub els !!!
Żadnych gierek nawet
Do wielu reklam i nawet ja wybieram kształt butelki, który lubię gra stawia mi to, czego chce, głupcze. Usunięto