Post by beadsleamiroca on Feb 24, 2022 17:16:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Tom Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Tom Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ peníze na generátor cheatů ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Tom Friends 2022 version ▞▞▞
Hra je super,ale svaka me jen protoze se furt opakovala do kola
Talking Tom and Friends (Mluvıcı Tom a prátelé) s pripravovanými 52 epizodami. Ke konci roku 2015 bylo odvysıláno 22 epizod. Ve hre My
Fajn
je to nejlepší hra outfit7!!! ale špatná věc je, že počasí je vždy deštivé a tmavé, změňte počasí v nové aktualizaci. ale je to nejlepší hra vůbec
Je to velmi dobrá hra, ale v této hře velmi rychle usnou a já s nimi nemůžu ani hrát, chci říct. Od Avani
Velmi zajímavá hra🌸🌸🌸. Doporučil jsem to nainstalovat☺☺☺☺☺. Skvělá hra🎮🎮🎮🎮. Všechny funkce jsou dobré 🥰🥰🥰🥰
Meu Talking Tom: Amigos Casual glx
My Talking Angela 2 je zde a míří přímo do AppGallery - PR ...
Velmi dobrá hra, ale jeden spánek celý spánek. A méně 💰.
My Talking Tom Friends የተለመደ hily
My Talking Tom Friends Casual vnls
Je to super hra!!! Ale Musela jsem odinstalovat 4 hry ale i tak dávám ⭐⭐⭐⭐
Cítím, že v této hře chybí něco vzrušujícího, ale MILUJI, že má nové postavy, minihry a další, ale dejte jí prosím něco, co stojí za to hrát KAŽDÝ DEN
Tahle ta hra je moc super
Tato hra je skvělá. Moje malá sestra to miluje, ale můj mobil nemá tolik úložného prostoru. Že jsou tři hry najednou. Moje mladší sestra také hraje bubble shooter a hill climb a neumožňuje odinstalovat žádnou hru. Chci tedy vývojářům říci, aby do této hry přidali další dvě hry. Hill Climb and Bubble Shooter nebo něco podobného. Prosím prosím prosím
To je tak dobrá hra🎮. Miluju tohle povídání Tom Friends Angela, Hank atd😍🥰💗.
Je to zábavná hra, ale někdy, když odemknu klobouk, nedovolí mi ho nosit tak, jak jsem ho nikdy neodemkl, a pořád mě to rozčiluje, protože jsem odemkl kuchařský klobouk, ale stále to říká, že jsem ho ještě neodemkl. i když jsem to udělal, tak proto hodnotím 2 hvězdičkami 😡
Tato hra je opravdu pěkná a zajímavá, miluji ji zejména klavír a chození na nákupy s autobusem. Potřebuje to však určité úpravy, jako že postavy mohou jíst to, co jim připraví, a rostou vůbec? Toto je 6. den, co jsem dostal hru a žádná z postav se nezvětšila, s tím by se mělo pls něco udělat.
Pomalu pomalu pomalu. Za dobu, kterou trvalo stažení 47 procent, jsem měl dost času přečíst si spoustu negativních recenzí a rozhodl jsem se se stahováním neobtěžovat. Doufal jsem, že to bude super zábava, protože jsem byl léta proti hrám s "mluvícími" zvířaty kvůli nevhodným slovům a otázkám. Nyní jsem o to více zklamán, že hra není ani hratelná.
Když jsem je krmil, viděl jsem něco děsivého, byl to běloch s bílým tričkem jako v Talking Angela
Líbí se mi tato hra, protože Tom má v jedné hře mnoho přátel a spoustu her
Moc se mi líbí tato hra, myslím, že je zábavná, ale když nemám mince a nemám žádné jídlo, není to zábava, ale miluji hru
Tato hra velmi pěkná hra miluji hru a sestře se také líbí tato hra a také hraje tuto hru můj přítel také hraje úhel je můj oblíbený mazlíček tato hra je velmi roztomilá a sladká miluji tě mazlíčku
Za hru jsem zaplatil dvakrát a snaží se mě přimět si ji znovu koupit, abych odstranil všechny reklamy... ZNOVU... NEKUPOVAT TUTO HRU!!!!!
Je to úžasná hra ale zatím tam nemám Gingra (nevím jak se to píše ale je to ten zrzaví kocour) neví někdo jak ho získám?
87UURUGER😬😬😠😠😠😬😂😟🐐🐏😬😯😑😯👗TKA
příliš mnoho reklamy
Tato hra byla určena pro všechny. Taková pěkná hra.
Tu hru miluji, ale přeji si, abyste ji mohli přidat mnohem více, jako je schopnost vyrábět vlastní předměty, jako je Benův šílený vynález nebo zbraň v závislosti na vaší fantazii, a vyrábět domy a další již vyrobené domy, Skutečná monstra pro příští halloween a můžete zničit dům, jídlo atd. a můžete vstoupit do nerby domů, které budou všechny umístěny v jiné aplikaci s názvem "My Talking Tom Friends 2", ale je příliš těžké to udělat (Omlouvám se za předchozí mixy)
Wwooo
To je tak roztomilé noo reklamy moje srdce Ginger je prostě moc roztomilá ..a všechny jsou moje úhly a královna a král
Skvělá aplikace miluji nové funkce a zasněžené počasí, důvod, proč jsem ohodnotil jednou hvězdičkou, je ten, že na mém telefonu neustále bliká a zamrzá 👏 opravte a do té doby ji ohodnotím 5 hvězdičkami, ale doporučuji
Velmi dobrá aplikace, velmi zajímavá Líbí se mi, když je aplikace aktualizována, ale když hraji s kamarády, někdy se to změní na černou obrazovku, proč?
Kokotina
Tahle hra je docela nudná... Jediné, co děláte, je, že se staráte o potřeby Tomova přítele, nemůžete se posunout o úroveň výš nebo lidé, o které se staráte, nevyrostou. Možná, že když vyroste jeden, vyrostou všichni. Přizpůsobení pro lidi, o které se staráte, není tak dobré. Nemůžete změnit jejich odstín pleti. To je v pořádku... P.S. prosím opravte je a možná znovu nainstaluji...
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strategy yqwk