Post by poegrabtorinho on Feb 21, 2022 2:01:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code beskonačni ključevi ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Restaurant 2021 2022 version ▞▞▞
Malo izazovna, ali zabavna igra
sjajna igra
nevjerojatne aplikacije
To je vrlo zanimljiva igra i ponekad teška za igrati
Ja sam njegova djevojka i volim ovu igru. Nije komplicirano.. To je igra koju sam tražio.. Što dalje ulazite u igru što se tiče razina, nije teško da je volite?
Najbolja igra
Chhattisgarh
Crazy Restaurant 2021 Arkády wou
Do sada je bilo zabavno.
Uzbudljivo... povisite svoj adrenalin
Igra je stvarno zabavna, uživam u sebi volim ovu igru
Cooking Diary® Restaurant Game Simulyasiya rche
Jako mi se sviđa ova igra, ali imam loš komentar također sam napravio do 15 razine nakon 2 do 3 dana došao sam na 1 razinu ali zašto 😑
Veseli restorani
Obožavam ovu igru, igrao sam puno razina i pobijedio, ali došao sam do jedne razine i ne mogu više igrati jer stalno varaju, a kupci dolaze u punom broju, a vrijeme za mušterije je vrlo malo.. kupci ostaju napuštam moj restoran, ali u svemu tome je sjajna igra
Da je karta za krafne lvl 15 izgledala kao zvijezda 1, nasumično odabrana onda bi bila bolja za mnoge opasnosti. Čini se više kao gotovina i više korištenja s facebook-om, a ne besplatnom.
volim igru, ali ima neke bugove, govori vam da služite određenom broju kupaca kao što je 12, onda vam daje 5 kupaca i zatvara se onda moram potrošiti sve svoje dragulje i još uvijek nije dovoljno ako je ovo popravljeno, volio bih ponovno instalirati
U početku mi se svidjelo, ali nakon što sam završio sve razine u trgovini s krafnama i izašao iz aplikacije s već uključenim wifi-jem, VIŠE NE MOGU ući u igru. Molimo popravite svoju lošu aplikaciju ili je deinstaliram!
Ovo je najzabavnije što imam s igrom prehrambene industrije jedini problem što se sada smrzava n onda n bilo bi cool raditi na nekom bonus kristalu ili uštedi vremena ili više ljudi to će puno pomoći
želim igrati ovu igru
Mrzim ovu igru. Ova igra gubi moje vrijeme 🤬
Ovo je tako super, ali otključao sam asia fusion restoran i nakon nekoliko dana vratio me na početak, riješite ovaj problem
U redu je, ali postaje teže
Stvarno uživam u ovoj igri, igram je godinu dana i već sam igrao tri nova svijeta, ali sam zapeo u sljedećem svijetu i uvijek piše da uskoro dolazi sada moram deinstalirati
Zabava
Dobra igra do sada
O ovakvim programerima igara govorim! Najveći sam obožavatelj igara za kuhanje i uvijek sam u potrazi za NOVIM aplikacijama za igre kuhanja. PRONAŠAO SAM OVO SAVRŠENO 4 ME! "Crazy Restaurant" ima izuzetno brza preuzimanja, pristupačne mogućnosti stjecanja dragulja i kovanica, sjajnu realističnu grafiku i izazovne razine za osvajanje. Nadam se da ću još dugo ostati s ovom igrom! Bravo momci!
Najbolje
Sper igra
Crazy Restaurant 2021 Arcade cjcp
Sviđa mi se igra do sada
Igra se neće otvoriti tako da je mogu igrati. deinstalirao sam reinstalirao i radi istu stvar pa je ponovno deinstaliram i nekako mi se sviđa pa je deinstaliram na svim svojim uređajima
Crazy Restaurant 2021 ארקייד onb
Volio sam ovu igru mnogo više od svih igara.🤗🤗🤗
Supar
Greška s moje strane i nisam je ni shvatio, ali piletina u Burger restoranu radi! Tim u Crazy Restaurantu, hvala vam što ste mi se javili i ispričavam se za bilo kakve neugodnosti, ali s tim rečeno, čak i s nadograđenim namirnicama, razine je nemoguće nadmašiti i moram se vratiti u restoran s krafnama
Igra je zabavna, međutim, ne dopušta vam gledanje videa za dodatne novčiće.
t Gg
Samar
To je zabavno
Alina