Post by bitisumgesur on Feb 8, 2022 1:10:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brothers in Arms™ 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brothers in Arms™ 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen pontot csal ▞▞▞
▞▞▞ Brothers in Arms™ 3 2022 version ▞▞▞
Megtévesztő bizonyos MB megjelenítése, mint a letöltés után, nem nyithatja meg, hacsak nem tölt le sokkal többet, mint amennyi valójában látható volt. Ez csak azt mutatja, hogy nem őszinték, és nem biztos, hogy őszinték a sorban. Ezért nem kockáztatom meg, hogy az ilyen alkalmazások beleegyezzenek és elfogadjam a játékkal kapcsolatos feltételeket.
Nem tudom, mi a baj az alkalmazással. Amikor tovább akarok lépni az 1. fejezet egy másik szakaszába, a betöltése hosszabb időt vesz igénybe, mint amire számítottam, és a nap végén nem megy tovább, hanem a betöltés.
Szia gameloft! Bárcsak meg tudnád oldani a játék problémámat. Megcsináltam az 1. fejezetet, sajnos nem tudok játszani a 2. fejezet játékkal, jó, jó a grafikája, de mindig azt írja, hogy "sajnos a BIA3 leállt", és minden alkalommal megismétlődik 2. fejezet küldetése. Bárcsak megoldaná ezt a problémát, és válaszoljon
N.O.V.A. 3: Premium Edition - Alkalmazás letöltés - SilverPC IOS
Szeretem ezt a játékot, de 4 normál kezdő rangsorolt játékos 2 hacker ellen célbottal, 20 rangú, profi terv speciális kísérleti fegyverekkel és végtelen számú fogyóeszközzel nagyon idegesítő!! Kérlek, csinálj valamit! És a teteje, mindenkit megölnek a spawn-on, 100 pont/mp-et kapnak!!! CSINÁLJ VALAMIT!!! 😭
Remekül indult. Most ok nélkül veszi le rólad az érmeket. Nem engedi, hogy gránáthoz hasonlót dobjon, most abbahagyta a játékot, szégyen
MESEEST FELNŐTTEKNEK - Nagyboldogasszony plébánia
Amióta Decemberben frissítette a Gameloft a játékait azóta 1 SE működik, minden kidob azonnal...igazán kezdhetnének valamit..........
Brothers in Arms™ 3 Arkādes spēles aepp
Eleinte szerettem a játékot, de most már a többjátékos is működik. A pisztoly nem jelenik meg, hogy megérintsem a következőt. Kérlek segíts.
A játék jó, de keményen kell dolgozni a fegyverért és a frissítésekért, de jó
Fiszetés nélkül a 36. Pályát nem tudod megcsinálni.
Halloween Special: Fighting the Unexplored in Mirny-13
Brothers in Arms 3: Sons of War ... Player ™ lejátszót több mint 70 millió számítógép-felhasználók az egész világon, és azt lefordították több mint 90
Quad-Core™ Celeron N2920 Memória: 4 GB Háttértár: 750 GB ... Android 4.2.2 Jelly Bean Kamera: 1,3 MP előlapi,.
Időpazarlás nem működik, játszok kampányt, de nem történik semmi, ez beragadt a betöltésnél, jelentse ezt a játékot, ha veled történt.
Quest Catapult Arkade lxde
Uncsi
Gyönyörű grafika , nem túl könnyű , viszont iszonyatosan rossz az irányítás .
A 6dik pàlyán kilép de addig tetszett
El sem indul......
Jó, de más szinten nem megy tovább
Egy idő után kilép a játékból. ezzel maga a játék jó!
Brothers in Arms™ 3 Arkada qek
Brothers in Arms™ 3 – Alkalmazások a Google Playen
Letöltés tankönyv társadalomtudomány 10 osztály ...
Brothers in Arms™ 3 Arkadspel egu
Mindenképp vásárlás a lényege ! Másképp nem tudsz tovább jutni. Ez undorító! Inkább lenne rögtön fizetős az elején
videk.pdf - BestByte
Nagyon jó játék, de egy fegyver vásárlásának költsége nagyon magas a következő szakaszba lépéshez, még odáig sem juthatsz el, ha a játékban valamilyen szinten játszol.. próbálj meg javítani
de a Chapter 6 első pályáján mindig kidob... :/
Aranyásó -_-
Nem jó!!!!!
Brothers in Arms: Earned in Blood™ magyarítás | Baker Online®
Ez szuper nagyon klassz megèri letölteni:)!
szeretem a játékot, de nem lehet pénz nélkül játszani. csak addig juthat el, amíg a fejlettebb fegyvereket meg kell vásárolni. nagyon csalódott vagyok, mert élvezem a játékot, de nem fogok pénzt fújni rá.
R K
Nagyon jo hasollít az army of two