Post by bitisumgesur on Feb 8, 2022 1:07:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter Mania - Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter Mania - Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εμπειρία δωρεάν ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter Mania - Blast 2022 version ▞▞▞
Όχι άσχημα όπως το παιχνίδι
Διασκεδαστικό και εύκολο
Καλή μέχρι στιγμής
Κολλάει στους αριθμούς.127 Το έχω κερδίσει 3 φορές, μπορείτε να το διορθώσετε
Εθισμός. Ένα από τα καλύτερα bubble pop παιχνίδια που έχω παίξει
Σκέφτηκα ότι ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά δεν είναι διασκεδαστικό. παίξτε το!
Bubble Shooter Mania - Blast Başsındırma jnan
कर7इपगद्रगुईयूटयूईईव्वरुआश्रयः
υπέροχο παιχνίδι
Όπως αυτό το παιχνίδι
ωραία διασκέδαση
Υπέροχο παιχνίδι, υπέροχο για να περάσει η ώρα μακριά και προκλητικό για το μυαλό
ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ 😃 ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
Υπέροχο παιχνίδι με φούσκες. Αυτό είναι πιο δύσκολο από κάποια άλλα. Λατρεύω μια πρόκληση, οπότε παίζω το παιχνίδι κάθε μέρα.
απολαύστε τα παιχνίδια, τρόπος για πολλές διαφημίσεις
Διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά τα επίπεδα είναι πολύ εύκολα ακόμα και στα "σκληρά" επίπεδα, εξακολουθεί να είναι ΕΥΚΟΛΟ κατά τη γνώμη μου αυτό το παιχνίδι δεν είναι αρκετά προκλητικό ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ☺.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί είναι πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι
Υπέροχο παιχνίδι γρήγορη δράση!
Υπέροχο παιχνίδι. Κρατάει το μυαλό μου απασχολημένο μέχρι να εμφανιστεί κάτι σημαντικό.
Ετσι κι έτσι
πολύ δύσκολα συνεχίζεις τον δρόμο σου..
Ομορφη
Bubble Shooter Mania - Blast પઝલ wfez
Αυτό το παιχνίδι είναι χάλια!
Αυτό το παιχνίδι που γράφει είναι σε μια γλώσσα που δεν καταλαβαίνω: Ενώ παίζω γιατί
Καλό για να περάσετε το χρόνο μακριά και να διασκεδάσετε
Ξεμείνατε από τα boards στο Bubble Shooter 2 απολαμβάνοντας πραγματικά το Bubble Shooter Mania
Πολύ προκλητικό, μου αρέσει.
Δείπνο
Σκοτώστε λίγο χρόνο και χαλαρώστε
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά είναι κολλημένο στο επίπεδο 40. Πολύ αναστατωμένο
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά εθιστικό. Δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω.
Είναι σίγουρα διασκεδαστικό και χαλαρωτικό. Καμία πίεση.
Power Rangers: Legacy Wars Jangovar dvu
ΑΥΤΟ το παιχνίδι είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ παιχνίδι, που έχω παίξει εδώ και πολύ καιρό. .ΑΥΤΟ το παιχνίδι είναι 100 τοις εκατό περισσότερο από αυτό που θα λάτρευες
Πολύ καλύτερο από το να βλέπεις ένα ρολόι
Όχι και τόσο ενδιαφέρον παιχνίδι. Τις περισσότερες φορές βγαίνουν μπάλες λάθος χρώματος που δεν είναι ακόμα πιο κοντά στο ταμπλό. Ο κουμπαράς Aldo είναι πάντα γεμάτος .. δεν σου επιτρέπει ποτέ να αγοράσεις το κέρμα. Ίσως υπάρχει ένα λειτουργικό πρόβλημα Κάθε φορά που εμφανίζεται λάθος φούσκα και χάνετε όλα τα νομίσματα και όλες τις βόμβες σας και το laser n rainbow κ.λπ.
Μου αρέσει η διαφορετική παραλλαγή του παιχνιδιού, αλλά εξακολουθεί να είναι διασκεδαστικό να παίζεις
Πολύ καλό πράγμα
Μεγάλη καθυστέρηση μεταξύ των αγώνων
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά τώρα δεν απολαμβάνω να παίζω το παιχνίδι μου επειδή σταματά σε ορισμένα επίπεδα, όπως τώρα, δεν μπορώ να συνεχίσω να παίζω επειδή έχει σταματήσει στο επίπεδο 2346 παρακαλώ βοηθήστε με το συντομότερο δυνατόν Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, με βοηθά να ανακουφίσω το άγχος μου ευχαριστώ εκ των προτέρων
Υπέροχο παιχνίδι!!!!!!!!!
Εξοχος!!!!! Δεν είχα, είχα αυτή την εμπειρία με ένα νέο και βελτιωμένο, ΥΠΕΡΟΧΟ παιχνίδι. ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΟ. Ευχαριστώ πολύ.
Διασκεδαστικό παιχνίδι..παίξτε το κάθε μέρα
Υπέροχο παιχνίδι, το μόνο παράπονο που έχω είναι όταν σκοπεύω αριστερά πηγαίνει δεξιά. Όχι όλη την ώρα αλλά το έχει κάνει 3 φορές. Κατά τα άλλα το λατρεύω
Πραγματικά απολαυστικό μου αρέσουν πολύ τα χρώματα.
Βρήκα αυτό το παιχνίδι αρκετά βαρετό.
Καμία πρόκληση
Υπέροχο παιχνίδι!
Θα έδινα 5 αστέρια σε αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι πραγματικά δυσάρεστο... καθώς μπαίνετε στα υψηλότερα επίπεδα, θα μπορούσατε να τα πάτε υπέροχα, τότε ξαφνικά θα πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση γιατί δεν θα σας αφήσει να επιλέξετε μια έγχρωμη μπάλα για να πυροβολήσετε. .. και αυτό είναι πολύ επιβαρυντικό !!!! Ενημέρωση, τελικά έπρεπε να διαγραφεί αυτό το παιχνίδι @ επίπεδο 185 ... πάρα πολλά σφάλματα κατά την επιλογή μιας έγχρωμης μπάλας.
Η φωτογραφία προφίλ παικτών λείπει στον χάρτη επιπέδων. Απεγκαταστάθηκε αυτό το παιχνίδι αφού περάσατε 2 επίπεδα.
Είναι το καλύτερο παιχνίδι ποτέ δύο αντίχειρες 👍 👍
Απολαύστε κάποια stradigy μπορεί να απορροφηθεί πλήρως