Post by bitisumgesur on Feb 8, 2022 0:55:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ School of Dragons ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ School of Dragons IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ omogućavanje varanja ▞▞▞
▞▞▞ School of Dragons 2022 version ▞▞▞
To je prilično zabavna igra, iako postoji užasan problem s poslužiteljima koji se ponavlja. Nadam se da će ovo uskoro biti riješeno, jer je noćno svjetlo nestalo i gubim vrijeme pokušavajući popraviti svoju igru, ali je beskorisno.
Ova igra je toliko zaostala da ne mogu pecati da ne mogu obaviti većinu zadataka jer zahtijeva da nešto kupim i ne mogu potrošiti sav svoj novac na igru! Jer dragulje je tako teško doći i tako su skupi! Ideja igre je briljantna ideja samo loše izvedena
Ovu igru imam već godinama i još uvijek me zadivljuje različitim misijama, zmajevima i otocima na koje možete ići. Ovo je dobro napravljena igra i ja bih preporučio da je igrate. Od izleganja vlastitog zmaja, do susreta s prijateljima i preuzimanja zadataka, to je moj favorit broj jedan. Novi dodaci igri, kao što su potraga Light Fury i Hidden World, tjeraju me da ostanem u igri cijeli dan i završim zadatke koje sam započeo.
Igra je nevjerojatna Volio bih da mogu nabaviti noćnu svjetiljku jer tamo jedan od mojih omiljenih zmajeva i tamo kao moj dječak bezubi znam njegovu djecu, ali bilo bi super kada bih se mogao prijaviti onda dobijete jaje Nightlight i ukupan broj dana prijave je 30 onda dobiješ jaje osim da je zabavno
Molimo, MOLIM, samo dodajte način korištenja rezervnih zmajevih jaja! Bilo da ih prodajete za polovicu njihove vrijednosti dragulja u trgovini, mijenjate ih s drugim igračima za druge stvari ili ih čak možete zamijeniti za jaje jednake ili manje vrijednosti, samo neki način da se riješite svih opskrbljenih početnica duplikati jaja. Izluđuju me!
Dodaj još zmajeva
Obožavam ovu igru, ali nedavno je bila toliko problematična da je ne mogu ni igrati svaki put kad otvorim aplikaciju, traži od mene da instaliram novo ažuriranje, ali kad odem u trgovinu aplikacija ne piše da postoji jedna, jako je neugodno
Za mene, sama aplikacija radi dobro, ali jedan član je pitao na kojoj razini zmaj mora biti da može letjeti i moj odgovor je bio "Mislim da je razina 10." I pisalo je da koristim ptičji jezik i upozorilo me ako to ponovim, chat će biti onemogućen. Nisam koristio ptičji jezik i pisalo je da jesam. Sve što sam pokušao jest dati savjet. Molimo popravite ovo.
Odlična igra!!! Pre super cak se moze igrati i na kompjuteru,pre cool!
Jako sam razočaran ovom igrom. Čuo sam puno o njemu, čak sam ga već igrao i bio je jako dobar, ali nedavno sam ga ponovno instalirao i otkrio da ima toliko bugova i glithe-ova da se ne isplati ni igrati. Nije zadržao moj stari račun iako su sve informacije za prijavu bile točne, a pola vremena se neće ni učitati, tako da ako to netko ne popravi, neću ovo instalirati niti nikome preporučiti.
Mrzim to, ozbiljno se moraš prijaviti, dođi. i doslovno, J je čekao 10 minuta dok se ne skine, zadnji put mi je trebalo 1 minutu, ali sada je kao zauvijek.😒👎👎👎😬😣😪😵
pre dobra igrica,volio bih da brže zarađuješ novce
Dakle, možda imam grešku jer sam većinu svojih dragulja iskoristio za zmaja, ali mi se nikad ne pojavi da bih ga učinio aktivnim. Također bih mogao dobiti tog zmaja u istoj potrazi za njega, ali pisalo je nešto poput "Transmition failed" tako da sam sada jako uzrujan pa možete li mi poslati obavijest da ispravim svoju pogrešku, a onda ću ocijeniti 4 zvjezdice .
Volim ovu igru! Vrlo dobro s novim zmajevima i ažuriranjima. Ali ne mislite li da je vrijeme za ažuriranje Bezubika? Toothless' model je iz starijih verzija igre. Producenti School Of Dragons su s Night Lights i Light Fury dokazali da sada mogu napraviti odlične modele. Molimo, molim vas, uzmite u obzir glavnog zmaja filmova i dajte njegovom modelu ažuriranje uz nove animacije.
School of Dragons भूमिका निभाना msej
Možete li napraviti tako da umjesto šifre upišete ime korisnika? Također kada izbrišem račun, možete li izbrisati sve podatke s njega? (Malo je čudno biti prijatelj s izbrisanim računom) To je dobra igra, ali može li biti više izbora za prilagodbu lika?
Sviđa mi se, igram ga više dvije godine i volim grafičke animacije, a još više, jedna stvar je da biste mogli napraviti nešto o dobi gdje ako imate 12 godina i manje možete dobiti besplatno proširenje, ali ne kao da to bude očito kao da ljudi ne znaju kako ne bi jednostavno odabrali da imam 12 i manje godina? samo pitanje. i umm moj Google play mi neće dopustiti da preuzmem nijednu igru znaš li kako to popraviti
Super je!🐽🐲🐉🐲🐉
Igra je dobra, ali ima toliko nedostataka, jedan od njih je... Ne možete "X" iz stvari kada ste u tutorialu, na primjer: kada odete na farmu i dodirnete ognjište... Neće dati vam mogućnost da postavite ognjište... drugi primjer je na farmi, ako slučajno dodirnete kuću u sredini (također dok ste u tutorialu) neće vam dozvoliti da "X izađete" i da se zaglavite oko glupe kuće . Popravite svaki dosadni nedostatak koji možete pronaći i MOŽDA ću zamoliti svoje prijatelje da ga preuzmu.
Najbolja igrica na cijeloj planeti
to je u redu igra, ali neke od kontrola su teške i jedan od mojih zmajeva se nikada nije vratio. u svakom slučaju bilo je u redu jer su mi se svidjeli filmovi i spravio sam se tražiti neke igre i našao ovu. pa sam je igrao i nakon nekog vremena je trebalo duže nego što sam mislio da dobijem stvari koje su tik uz tebe.
Sjajan dizajn. Ali također mislim da bismo trebali moći imati i noćnu furiju kao izbor bebe zmaja. Ali osim toga, to je prilično cool igra
Obožavam ovu igricu ❤❤❤❤❤nema riječi o tome koliko je igra odlična, ali ima problem s kosom kada isključim "avatar vidljiv" kosa je i dalje vidljiva, ako imate vremena, popravite grešku. Sve u svemu, iako je to stvarno dobra igra. Kada se kvar popravi, vratit ću ga na 5 zvjezdica. Dao bih 10 da postoji takva ocjena.
Bio sam u potrazi za praćenjem lighfur ili kako god se zove i moram kupiti članstvo da uđem u tu špilju. To je zapanjeno.
Bubble Shooter ง่ายๆ zja
Pozdrav, ova igra je zabavna, ali trebamo povrat stvari koju smo kupili 10$ ako sam u pravu, postoji li način na koji je igra dobra pa 5 zvjezdica
Volim igru, samo bih volio da nam ne treba članstvo da dobijemo lagani krzneni ili čak samo odlazak u Skriveni svijet jer želim vidjeti kako je tamo dolje i ribolov mislim da se ribe previše kreću i ja Volio bih da taj štucavac još uvijek ima potragu da natjera vašeg zmaja da odraste. Stvarno mi treba da znam da je puno pa vjerojatno nećete učiniti većinu, ali hvala vam što ste samo pogledali moj komentar kao što sam rekao na vrhu. Stvarno volim ova igra
Lose igrica se nece ocitat
Pa, sada sam dvaput instalirao i deinstalirao ovu igru jer jednom kad pustim svog prvog zmaja iz kaveza i prilagodim ga, više me neće pustiti. Napravio sam različite račune i sve, ali svi rade istu stvar i završavaju u istoj točki. Izgleda kao cool igra, samo bih volio da je mogu igrati dulje od 2 minute. Malo je tužno i neugodno... popravite to
Igru preporucujem svima igra je mrak
School of Dragons Nhập vai zah
Kada želim da promenim ime vikinga (imam aktivirani acc) mi kaze da nemoze!!! Popravite to
Brate popravi pecanje jer je nekada bio brz proces hvatanja sada PROKLETA riba mi se nece pribliziti kao u stara vremena i potrebna je vjecnost da ulovim prokletu stvar samo jednu od njih.!!!
mrzim to, izgleda ružno i morate platiti da dobijete druge zmajeve kao što su svjetlosni bijes i druge bebe zmajeva i puno zaostaje morao sam se prijaviti pet puta jer je prestao, toplo preporučujem da ne dobijete ovo! naljutilo me!😒😧😖😡😡😡
School of Dragons Igranje vlog mcqo
Volim igru, uistinu, možete trenirati zmajeve i ostalo, ali imam problem koji me nedavno sprječava da je igram. Kada otvorim igru, zaglavi se na ekranu za učitavanje nekoliko minuta i nikad ne ide na izbornik u koji se prijavljujete i nisam mogao igrati igru otkako je ovo počelo i to me uznemiruje jer mi je to omiljena igra.
Sviđa mi se igra, tako je zabavna. Volio bih da Dragon's ne košta dragulje i da možete lakše dobiti dragulje. I niste morali plaćati nova područja da biste dobili više zadataka. Ali inače igra je ugodna.
Nevjerojatna igra! Ima nekoliko grešaka u njemu, ali meni je u redu jer nije ozbiljno.
Tako je dobro obožavam je,imam na tri uređaja.
Ova igra može biti jako zabavna i ima slatke zmajeve!!💖💖 Ali ne mogu raditi nikakve zadatke jer košta dragulje i pokušavam uštedjeti na draguljima!! Molimo neka ne košta dragulje, to stvarno uništava zabavu u igri. Sve je koštalo dragulje i prilično je neugodno. Također, članstvo je preskupo. Žao mi je, ali ova igra izgleda kao da je postala opsjednuta novcem. Ali općenito, zmajevi su jako slatki, pogotovo bezubi💖💖💖A potrage mogu biti zabavne ako ne koštaju dragulje.
Ima problema s učitavanjem. Iako je zabavno. Molimo popravite opterećenje na ovoj stvari.
Dakle, početak je bio jako zaostao i ne samo da je teško kontrolirati zmajeve, već sam počeo bjesniti kada sam pokušavao uloviti ribu na početku
iskreno igra je super! Osim jedne stvari, ne mogu napraviti zadatak jer mi se igra zamrzne kad god kliknem na Astrid za drugi dio misije, pokušavam obrisati igru i sada pokušavam ponovno. Ne želim napraviti novi račun zbog napretka i predmeta koje sam dobio. Nadam se da mi netko može pomoći ili to mogu popraviti kreatori igre.
Sviđa mi se za moje dvije godine igranja, ali prije otprilike tri tjedna pokušavao je ponovno pokrenuti moju igru i pokušavao sam to popraviti.
Obožavam ovu igru, ali me frustrira što su misije tako nespretne da sam pokušao obaviti zadatak "Tako umoran" i kada pokušam pronaći skrill, odvodi me u krug. potraga za uspone i padove je ista koju pokušavam dobiti termometar s najvišeg vrha i nema ga. A jedna misija u kojoj morate dobiti oštru propast klase? zaglavio je usred planine. Samo želim da se to prizna. U drugim igrama ostavljam lošu recenziju, to će se riješiti, ali nitko ne čini ništa da pomogne s ovim
Volim igru i sve u vezi s njom osim činjenice da bi bila bolja s boljom grafikom. Također mislim da biste trebali imati više zmajeva, a da ne morate platiti pravi novac, također mislim da treba postojati više opcija za zmajeve da biste dobili svog prvog spašenog zmaja.
Ovo je sjajna igra sa lijepim detaljima, jedini problem koji imam je za potragu koja mi govori da slijedim svjetlosnu bijes u špilju, ali neće mi dopustiti, pita želim li, ali nešto, kliknem na x a onda kad se pokušam približiti svjetlosnoj furiji, samo se ponovno pojavim na vrhu. Je li ovo greška ili mi nešto nedostaje? (Btw ponovno pokretanje ove igre ne pomaže) osim što je ovo općenito zabavna igra za igranje.
ova igra je prilično užasna, grafika je loša, kontrole su loše, mislim, pogotovo kada vozite bez zuba! igra je prilično dosadna pa stvarno ne biste trebali igrati ovu igru.
Glupo je ne biti član pa ne mrem imati te neke gluposti ali inače super
Volim igru i igram je cijelo vrijeme, ali sada ne mogu pecati i moram završiti misiju ili pravilno nahraniti svog zmaja, možete li vi dečki da popravite ovu grešku
Znam da je Bonestormer novi zmaj, ali vidim nekoliko grešaka za koje mislim da bi ih trebalo istražiti. Prvo, wiki kaže da su agilni, ali stopa okreta nije najbolja i mislim da bi trebala biti barem 6,7. Drugo, skin dreadfall ne radi, ne pojavljuje se i thunder run racing je kvar na mjestu gdje se igra ruši kada se učita. Također, kada Bonestormer usporava, kada udare donje čeljusti kopče u vrat . Hvala na čitanju i nadam se da će uspjeti
Nece
School of Dragons રોલ પ્લેઇંગ empz